Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Inspirasjon

Her vil vi legge ut litt inspirasjon og tips som følger årstidene.


Våren er snart i anmarsj og vi får lysere dager. Og de fleste av oss er underærnært på lys! Vi elsker å endelig få inn sollyset og de lyse og gladere farger i interiøret.

Mange spør om hvilke farger kommer i år og hva er trenden nå? 

Det vi vet at det kommer ikke nye farger, men det trender nye nyanser. Et år kan det være duse pasteller i grønn, rosa, blått osv. året etter ønsker vi sterkere nyanser, men vi har fortsatt de samme fargefamiliene.


Nå i 2023 har vi fargesterke farger i trendbildet, i følge Fargemagasinet (https://fargemagasinet.no/arets-farge-2023-fra-pantone-er-knall-rod), har Pantone en sterk rødfarge, MAGENTA som "Årets farge" i 2023.

Denne fargen er sterk, dominerende og elegant. Lekker gfarge til både klær og tilbehør, men kanskje litt dominerende for oss nordmenn i interiøret.

Den kan godt brukes på fondvegg, safafarge og i annet smånips, men å bruke denne fargen på et helt rom, ja da bør du vite hva du gjør, for her blir det mye energi i rommet.Hos Fargerike har de valgt en lekker blåtone med innslag av grønt, fargen heter OCEANDRØM og tar oss med til omgivelser som sjø, hav og saltvann. En kulørt blåtone med svak grønnlig tone. Denne fargen er lekker i store rom med mye lys, kombinert med interiør fra naturen. Både nøytral hvit og kremfarge passer til denne fargen og den vil endre seg i takt med hva den blir kombinert med.

Tenk deg en lekker stor fløyelssofa i denne fargen med masse puter i hvite naturtoner og linfarger. Kombinert med mørkbrun og kanskje litt svak, støvete lillatone...LEKKERT!Nordsjö kårer "Wild Wonder" til Årets farge 2023.

En rolig men fargesterk gulfarge, korngul som Nordsjø omtaler den som selv.

Denne fargen blir man glad av, den har referanser til naturen som bl.a korn, sand, stein og vakkert sollys. Gul er en posistiv farge som gir oss glede og positivitet og det får vi vel aldri nok av.
Kilde: https://fargemagasinet.no/nordsjo-karer-wild-wonder-til-arets-farge-2023


Synes du det er vanskelig å velge riktig nyanse til veggene i stue, kjøkkenet eller i gangen? Ikke fortvil, vi kan hjelpe deg.

Ta kontakt med oss på kontakt@brittibyn.no så hjelper vi deg gjerne på nett, i showroom eller ved hjemmebesøk.

Britt er sertifisert fargerådgiver gjennom Norges FargeAkademi- NCS


Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, hvor vi legger ut flere inspirasjonsbilder.