Om oss

 

VELKOMMEN til Britt i By’n AS på nett!

Vi er en liten gave-/interiør butikk som holder til i Orkdalsveien 71, Orkanger. Vil holder til  Orkdal kommune, 5 mil sør/vest for Trondheim.

Vårt eventyr startet høsten 2015, da jeg (Britt) valgte å avslutte min jobb som butikksjef i Kid Interiør og heller starte en liten nisjebutikk som representerer noe annet enn alle disse kjedebutikkene. Idéen var å skape noe, smått, nært og personlig.

Vi fører varer fra en rekke leverandører fra inn og utland, og hos oss kan du finne dekorartikler, tekstil, glass og keramikk, suvernirer, kaffe, te og sjokolade. Men det som gjør Britt i by’n unik, er at vi hele tiden prøver å få laget egne produkter som bare vi selger. For eksempel fører vi lokal honning fra selveste ‘Honningkongen’, som er innehaverens far, Bjørn Solemsløkk. Solemsløkk har drevet med birøkt siden 1971 og har derfor en bred erfaring og god kompetanse på honning. Her er det kun ekte vare som gjelder! Vi holder også malekurs i regi av Grethe Selbæk Solemsløkk, som etterhvert har blitt en anerkjent kunstner og står bak serier som bl.a: “Gammelnissen”, “Vinterbarn” og “Villblomst”. Grethe er også innehaverens mor.

Britt i by’n har utviklet seg siden oppstart og har i dag to faste ansatte (Britt og Silje), samt at min ektemann og medeier, Tore André Helgemo har sang- og gitarundervisning i sokkelen på butikken. I tillegg bidrar våre tre barn, Marcus, Celine og Caroline butikken i ferier og ved ulike anledninger.

Ta deg en titt på våre nettsider og benytt deg gjerne av vår nettbutikk, eller ta turen innom butikken i Orkanger sentrum for en hyggelig handel!

 

BUTIKKENS BESØKSADRESSE OG KONTAKTINFORMASJON FINNER DU HER

VÅRE ÅPNINGSTIDER FINNER DU HER

 
 

                                 

                                                                                                                         Og om du lurer på noe, ta gjerne kontakt:

Tlf. 92855986
Mail: kontakt@brittibyn.no

 

 

 Britt & Silje

Britt & Tore André og barna: Caroline, Celine og Marcus

Vi er her for deg!
Hilsen BRITT OG GJENGEN

 

Firmaopplysninger:

Innehaver av Britt i By’n AS: Britt Solemsløkk Helgemo

Juridisk navn: Britt i By’n AS

Organisasjonsnummer: 915 696 376 MVA

For kontaktopplysninger, klikk her.