Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Grethe Solemsløkk


Grethe Selbæk Solemsløkk er en etterhvert godt kjent kunstner, både i inn- og utland.

Grethe er født (1948) oppvokst i Lensvik, i gamle agdenes kommune, men flyttet etterhvert til Orkdal. Her giftet hun seg og fikk 3 barn som nå er voksne, alle sammen.

Jeg, Britt i By'n er den ene av de 3. 


Kunstneren Grethe har malt porselen siden tidlig på 70 tallet og ble straks en etterspurt kursinstruktør. Hun har holdt kurs i Italia og New york ved flere anledninger og holder fortsatt kurs rundt omkring i Norges land.

Hun samarbeider med Brødrene Flaarønning her i Norge. Sammen har de utviklet de populære seriene "Gammelnissen", "Vinterbarn" og "Villblomst".

Grethe har også sammen med Britt i By'n AS inngått et samarbeid med  svenske Svanefors Textil om nye serier med puter, løpere og gardiner. Serier som "Tarrandro", "Vintria", "Huset", "Blubell", "stemor" og "Granen" har alle blitt utsolgt i sesong.


Mamma Grethe og jeg, Britt, har et tett samarbeid med å skape nye produkter med hennes flotte motiver. Mamma maler motiver, Britt fotograferer og digitaliserer motivene og trykker nye produkter. Vi har utviklet både Puter, kopper, ledlys, vesker og mye mer.


Vi utvikler nye produkter fortløpende og Britt har nettbutikken https://www.brittibyn.no/ og https://www.grethesolemslokk.no/ .


Britt har showroom og produksjonslokaler i Orkanger sentrum mens mamma Grethe Solemsløkk har butikk og galleri i Bergsaden Røros, midt i verdensarven, nærmere bestemt Kjerkgata 9.