Jeg kan føle meg flau!

Noen dager kan jeg føle meg  flau, skikkelig flau, når det kommer folk på besøk i butikken min.  Jeg unnskylder “rotet” og forklarer at jeg driver og flytter om, pakker ut nyheter osv.  Og det gjør jeg også, men jeg  føler jeg har bare noen få sekunder på å gi et godt førsteinntrykk og da bør alt være “Tipp topp”. Jeg har ikke råd til å ikke ha orden i butikken. Hver kunde teller og hjelper meg videre på veien 🙂

Andre ganger kan  jeg føle meg “liten” og ikke “flink nok” når det kommer slike “interiørnerder” som virkelig har peiling på merkevarer, trender osv,   jeg føler at jeg ikke strekker til. Sånne dager tar energi og jeg blir helt matt og bekymret for om jeg vil  lykkes.

Heldigvis har jeg flest dager der jeg bobler av energi og tar utfordringene på¨strak arm. Denne uka startet tungt, men så var det bare å brette opp ermene. RYDD, SORTER  og BYGG nye utstillinger!

Og nå ble butikken SÅ fin og jeg føler meg absolutt  ikke flau men STOLT!

Ha en festlig aften <3

-Britt

   

One thought on “Jeg kan føle meg flau!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *