Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

VELKOMMEN TIL BRITT I BY’N AS PÅ NETT!


Vi er en liten gave-/interiør butikk som holder til i Orkdalsveien 71, Orkanger. Vil holder til  Orkdal kommune, 5 mil sør/vest for Trondheim.


Vårt eventyr startet høsten 2015, da jeg (Britt) valgte å avslutte min jobb som butikksjef i Kid Interiør og heller starte en liten nisjebutikk som representerer noe annet enn alle disse kjedebutikkene. Idéen var å skape noe, smått, nært og personlig.


Vi fører varer fra en rekke leverandører fra inn og utland, og hos oss kan du finne dekorartikler, tekstil, glass og keramikk, suvernirer, kaffe, te og sjokolade. Men det som gjør Britt i by’n unik, er at vi hele tiden prøver å få laget egne produkter som bare vi selger. For eksempel fører vi lokal honning fra selveste ‘Honningkongen’, som er innehaverens far, Bjørn Solemsløkk. Solemsløkk har drevet med birøkt siden 1971 og har derfor en bred erfaring og god kompetanse på honning. Her er det kun ekte vare som gjelder! Vi holder også malekurs i regi av Grethe Selbæk Solemsløkk, som etterhvert har blitt en anerkjent kunstner og står bak serier som bl.a: “Gammelnissen”, “Vinterbarn” og “Villblomst”. Grethe er også innehaverens mor.


Britt i by’n har utviklet seg siden oppstart og har i dag to faste ansatte (Britt og Silje), samt at min ektemann og medeier, Tore André Helgemo har sang- og gitarundervisning i sokkelen på butikken. I tillegg bidrar våre tre barn, Marcus, Celine og Caroline butikken i ferier og ved ulike anledninger.


Ta deg en titt på våre nettsider og benytt deg gjerne av vår nettbutikk, eller ta turen innom butikken i Orkanger sentrum for en hyggelig handel!